- Promotie!
- -20,00 lei
Sarma Dolma Maker - aparat de facut sarmale
Sarma Dolma Maker - aparat de facut sarmale
Impaturiti sarmale la aceeasi dimensiune, pastrand aromele in interiorul foii de varza sau vita de vie de doua ori mai repede cu aparatul de facut sarmale, Sarma Dolma Maker!
-
Produse originale, exact cum v-am aratat la TV!
-
Livrare acasa prin curier rapid!
-
Achitati produsele la livrare fara niciun risc!
Infasuratul sarmalelor este dificil si nu ies intotdeauna egale?
Doriti sa infasurati sarmale perfecte in doar jumatate din timp?
Impachetatul sarmalelor este o munca grea, plictisitoare si de cele mai multe ori, nu ne ies toate la aceeasi dimensiune! Transformati aceasta munca intr-o joaca de copii cu revolutionarul aparat de facut sarmale, Sarma Dolma Maker!
Impaturiti perfect sarmalele si de doua ori mai repede!
Impaturiti sarmale perfecte cu foi de varza sau vita de vie in doi timp si trei miscari.
Pozitionati foaia de varza in Sarma Dolma Maker, adaugati umplutura, actionati maneta si sarmalele dumneavoastra sunt perfect impaturite si gata de pus in oala la fiert! Atat de simplu!
De altfel, impaturirea realizata cu Sarma Dolma Maker va da un aspect frumos sarmalelor, pe o patrundere uniforma si perfecta a tuturor ingredientelor din compozitie si vor arata incredibil de bine in farfurie, pe langa gustul delicios.
Cu ajutorul Sarma Dolma Maker, pregatiti rapid si usor chiar si baclava, coltunasi, sarailie, chiftele, foiejate sau orice preparat care necesita rulare sau impaturire!
Economisiti timpul!
Cu aparatul, Sarma Dolma Maker, puteti impaturi o cantitate foarte mare de sarmale intr-un timp foarte scurt, economisind astfel tot acest timp pe care il puteti petrece cu familia si cei dragi.
Si cand terminati, doar spalati cu apa sub jetul de la robinet si sunteti gata pentru urmatoarea runda!
Instructiuni de folosire
Puteti prepara cu usurinta diferite tipuri de rulouri precum sarmale, dolma, baclava, etc.
1. Inainte de utilizare, udati banda interioara cand pregatiti sarmale, dolma sau chiftele. In cazul foietajului cu carnati, placintelor sau atunci cand pregatiti baclava, va rugam sa stropiti cu putin ulei.
2. Puneti rola pe o zona plana, cu maneta orientata spre dumneavoastra (pe partea inferioara a dispozitivului unde este amplasat regulatorul de grosime).
3. Comutati regulatorul de grosime intr-una din cele 3 pozitii (sus pentru gros, mijloc pentru mediu, jos pentru role subtiri).
4. Asezati frunza pe marginea dispozitivului (partea opusa unde se afla manerul zonei mobile).
5. Asezati umplutura imediat dupa pozitionarea manerului mobil. Asigurati-va ca apasati usor umplutura, astfel incat sa stea corect pe banda.
6. Impingeti manerul inainte pana la capat si apoi inapoi la pozitia initiala.
7. Sarmalele dumneavoastra vor fi gata.
Dmensiuni: 30X10,5X9,5 cm
Greutate: 236g